Victor Ponta a anunţat câţi refugiaţi poate primi România

| 07 sep, 11:56

România trebuie să fie solidară cu tot ce se întâmplă în Europa, atât la obligații, cât și la drepturi, iar țara noastră nu poate primi mai mulți refugiați decât are capacitatea, a declarat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

"România trebuie să fie o țară europeană și să fie solidară cu tot ce se întâmplă în Europa. (...) Avem aceleași obligații cu celelalte țări și, dacă suntem solidari la obligații, suntem solidari și la drepturi și tocmai țările care ne cer să fim solidari sunt țările care ne-au amânat în Schengen. Nu putem primi în niciun caz pe termen scurt mai mulți refugiați pe cât avem în acest moment capacitatea. În acest moment, capacitatea României este de 1.500 de locuri. (...) Împreună cu toate țările europene trebuie să ne gândim cum să facem să oprim cauza, nu efectul pentru că noi acum lucrăm la efect", a declarat Ponta la sediul central al PSD.

Citeşte şi: Ministrul de externe, CHEMAT în şedinţa coaliţiei pentru a da explicaţii în legătură cu situaţia refugiaţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ