LIVIU DRAGNEA: "Nu vreau să văd mii de imigranți pe străzile Capitalei"

| 07 sep, 13:43

Președintele interimar PSD Liviu Dragnea a solicitat, luni, o 'analiza' a institutiilor privind numarul imigrantilor pe care Romania ii poate primi.

"Fenomenul migratiei devine din ce in ce mai acut si se discuta din ce in ce mai mult in Europa si Romania. Am fost in Ungaria si cand eram acolo am vazut cum cateva mii de oamnei s-au organizat in cateva minute si s-au decis sa plece in mars pe strazile Budapestei si parca n-as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului si plecand de la constatarea asta, care m-a ingrijorat foarte mult, cred ca e foarte normal sa cer tuturor institutiilor statului ca Romania sa aiba rapid o analiza foarte seriosa asupra capacittatii de primire de imigranti, cati poate primi in conditii decente. Bogdan Aurescu si Klaus Iohannis trebuie sa aiba un mandat si o putere de neogicere bazata pe o analiza serioasa, nu pe subiectivism", a declarat Dragnea.

Acesta a spus ca nu e de acord nici cu abordarea primirii tuturor imigrantilor, nici cu cea privind inchiderea totala a granitelor si nici nu impunea unei cote pentru fiecare tari europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ