Liviu Dragnea, reacţie după arestarea lui Sorin Oprescu

| 07 sep, 14:40

Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, a declarat luni că nu poate să îi spună lui Sorin Oprescu dacă să își dea demisia sau nu.

Liviu Dragnea a refuzat să să poziţioneze ferm faţă de arestarea primarului Sorin Oprescu, limitându-se să precizeze că acesta va răspunde în faţa legii.

"Nu îi spun eu lui Sorin Oprescu dacă să își dea demisia sau nu, eu nu doresc nimănui așa ceva, dar ca orice om din țara asta și el trebuie să răspundă în fața justiției. Începând de astăzi vom realiza niște analize extrem de serioase cu privire la ce trebuie să facă PSD în București și la sectoare. Nu avem o soluție astăzi, nu aruncăm nume, vom lua decizia pe baza unor cercetări sociologice serioase. Cel care va fi cel mai bine plasat va fi susținut de partid", a spus Dragnea la finalul ședinței conducerii PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta, PRIMA REACŢIE în cazul lui Sorin Oprescu

Întrebat dacă Sorin Oprescu a finanțat în vreun fel PSD în cadrul campaniilor electorale, Dragnea a negat, precizând că edilul șef nici nu avea cum să facă acest lucru.

"La câte datorii are PSD... Nu. Nu a ajuns niciun ban (n.r. — de la Oprescu la PSD). Din câte știu eu nu cred că au ajuns și nici nu avea cum. Nu știu să fi fost vreo discuție între partid și Sorin Oprescu pentru așa ceva", a menționat Dragnea.

El a adăugat că PSD este un partid mare care are capacitatea să aibă un candidat propriu la Primăria Capitalei.

"Dacă PSD nu va avea un candidat propriu nu avem dreptul să ne mai numim partid mare. Este poziția mea", a încheiat președintele interimar al PSD.

Citeşte şi: CINE ar putea să vină în locul lui SORIN OPRESCU. Variantele PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ