Dragnea, reporter de ocazie în gara Keletti: Am vrut să-i văd cu ochii mei. Nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu pentru ei

| 04 sep, 20:33

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a profitat de prezenţa la Budapesta, unde s-a dus să vadă meciul naţionalei României, pentru a merge la gara Keletti, unde se află un număr mare de migranţi şi refugiaţi.

"Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu seninătate că îi primim şi noi nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu", a declarat Liviu Dragnea, pentru BN24.

Liderul PSD a afirmat că i s-a părut "ciudat" că migranţii sunt în marea majoritate bărbaţi tineri şi unii dintre ei sunt foarte bine organizaţi.

Citeşte şi:  Traian Băsescu: Suntem în fața celui de-al doilea risc ca magnitudine de la al doilea război mondial încoace

"Sunt şi oameni extrem de amărâti, dar sunt şi altii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania", a declarat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD a spus că îl va convoca marţi pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a prezenta un raport referitor la cotele de imigranţi discutate în prezent la nivelul Uniunii Europene şi pentru a analiza dacă instituţiile statului pot să facă faţă acestora.

"Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm", a explicat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că ministrul Bogdan Aurescu este aşteptat, la şedinţa coaliţiei, să prezinte situaţia legată de valul de refugiaţi şi implicaţiile pe care aceasta le are asupra României.

Pe de altă parte, Bogdan Aurescu şi ministrul de Interne Gabriel Oprea vor fi prezenţi miercuri în Parlament, unde vor face informări şi în faţa membrilor din comisiile speciale din Camera Deputaţilor din şi Senat pe tema imigranţilor.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ