Dragnea: Legea salarizării va fi depusă lunea viitoare în Parlament

| 20 apr, 14:23

Legea salarizării va fi depusă în Parlament lunea viitoare, a anunţat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

"Am stabilit să depunem luni legea salarizării (în Parlament - n.r.). Totuşi, mâine (vineri - n.r.) nu cred că e mare aglomeraţie pe aici, prin Parlament. A fost foarte bine că a fost această perioadă. Foarte mulţi oameni au început să înţeleagă ce este în acea lege şi ceea ce ne-a interesat şi m-a interesat, ca legea să intre în Parlament după ce cea mai mare parte din societate înţelege ce e în ea, s-a realizat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că este posibil ca proiectul iniţial să sufere foarte mici modificări. 

Dragnea a menţionat că va merge joi seară şi în zilele următoare la emisiuni pentru a încerca să explice mai bine anumite aspecte din proiect. Acelaşi lucru îl va face şi cu proiectul legii privind impozitul pe gospodărie. 

"Noi avem în programul de guvernare o serie întreagă de deduceri pentru români. Ca să poată beneficia de acele deduceri, românii au nevoie să completeze nişte formulare, pe care le vor face consultanţii fiscali, pentru a le stabili care este venitul global, ca să poată beneficia de acele deduceri. Se dă, nu se ia. O să le explicăm şi pe astea foarte bine, nu sunt nici taxe în plus, nici impozite în plus, dimpotrivă, românul va plăti mai puţin", a încheiat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ