Dragnea: M-a sunat Iohannis și mi-a spus că ar trebui să mă retrag. Eu cred că a intrat într-o zonă neconstituțională

| 25 apr, 11:45

Liviu Dragnea i-a dat o replică dură și preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul PSD susține că şeful statului a încălcat Constituția implicându-se în viața internă a unui partid și ameninţă că ar putea rupe orice cale de comunicare cu Cotroceniul. Iohannis i-a cerut lui Dragnea să se retragă, în urma condamnării la doi ani cu suspendare primită în Dosarul Referendumul.

”M-a sunat, nu e prima oară când mă sună. M-a sunat, vineri, seara pe la ora 7. Recunosc că eram la volan și i-am cerut să aștepte câteva minute. Atâta mi-a spus că îi pare rău în plan personal, dar în plan politic crede că ar trebui să mă retrag.


Eu cred că poate, fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională. Un partid are interese profund legitime și au și niște drepturi, inclusiv acela de a-și alege liderul politic. Nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Cei de la PNL au dreptul să atace, dar nu președintele”, a declarat Dragnea.
Acesta a mai susținut că nu i s-a părut normală intervenția președintelui: ”Nu mă așteptam la președintele Iohannis, nu mi se pare normal. Eu nu pornesc nicio suspendare, nici pe cea din 2012 nu am eu am pornit-o”.


Întrebat dacă vor mai exista căi de comunicare între PSD și Palatul Cotroceni, Dragnea a susținut că nu știe dacă își mai are rostul vreo discuție pentru că nu mai sunt foarte multe lucruri de spus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ