Dragnea „mai analizează" dacă va depune moţiune: Am văzut declaraţia lui Cioloş, decidem cu ALDE

| 11 aug, 11:57

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că va decide cu cei de la ALDE în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, după declaraţiile făcute de premierul Dacian Cioloş referitoare la modificarea Codului Fiscal.

„Acum foarte puţin timp am văzut o declaraţie a premierului Cioloş care reprezită un pas pe care îl vom analiza cu atenţie acum în discuţie. Scopul meu, scopul nostru major a fost şi rămâne ca veteranii de război şi persoanele cu dizabilităţi să nu-şi piardă drepturile. Asta ne interesează şi declaraţia asta o vom analiza cu atenţie", a spus joi Liviu Dragnea, la sediul ALDE, acolo unde discută cu Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

Referitor la reducerea şanselor de a se depune moţiunea, Dragnea a afirmat că acest lucru se va decide în cadrul discuţiilor cu cei de la ALDE.

 

„Scuzele trebuie să le adreseze veteranilor de război şi persoanelor cu handicap, dar nu o eventuală dispută personală este interesantă în acest subiect, ci problema de fond şi anume veteranii de război şi persoanele cu handicap să nu îşi piardă drepturile câştigate", a spus preşedintele PSD, care a completat că cel mai mult contează punerea în practică a declaraţiei şi că în funcţie de acest lucru se va lua o decizie.

Dacian Cioloş a declarat pentru Adevărul că Guvernul va modifica Codul Fiscal promovat de Guvernul precedent şi va corecta nedreptatea făcută veteranilor şi persoanelor cu handicap, subliniind că nu a modificat Codul Fiscal prin Hotărâre de Guven.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ