Dragnea: Nu înţeleg candidatura lui Meleşcanu. Ceva este...

| 26 sep, 2014

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Targoviste, ca nu intelege candidatura la presedintie a fostului sef SIE Teodor Melescanu.

"Nu inteleg candidatura domnului Melescanu, efectiv nu o inteleg. Adica ceva este, dar nu stiu ce. Director SIE sa te duci intr-o aventura in care stii clar ca nu ai cum sa castigi... sunt alte resorturi.

Dar este o perioada interesanta, ciudata, agitata, din ce in ce mai agitata. La un moment dat se va finaliza. Oricum pe 16 noiembrie noaptea sau spre dimineata se va incheia", a afirmat Liviu Dragnea.

Fostul director al SIE, Teodor Melescanu, si-a depus in aceasta saptamana, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura la Presedintie in calitate de independent sprijinit de Partidul Dreptatii Sociale, Consiliul National al Societatii Civile si Fundatia Democratie prin Drept.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
sandulache
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ