Dragnea: Ponta nu a luat decizia de a candida la prezidenţiale. PSD nu a stabilit dacă va avea un candidat

| 07 apr, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că premierul Victor Ponta nu a luat încă decizia de a candida la alegerile prezidenţiale, iar în PSD nu s-a stabilit că partidul va avea un candidat propriu.

"Decizia de a candida Victor Ponta nu a luat-o. Noi discutăm acum posibilităţi.(..) Că îşi doreşte să rămână prim-ministru, eu îi respect această decizie. Dacă va rămâne prim-ministru, iar este foarte bine pentru că, din fericire, de când este prim-ministru, România a început să performeze economic. Nu spectaculos, dar am avut cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. (..) Noi în PSD nu am stabilit că trebuie să avem un candidat propriu, nu este stabilit acest lucru", a afirmat Dragnea la o emisiune difuzată de Digi 24.

În opinia sa, premierul Victor Ponta întruneşte calităţile pe care românii ar dori să le vadă la preşedintele ţării.

'Victor Ponta întruneşte cea mai mare parte din calităţile pe care şi le-ar dori românii vor să le vadă la preşedintele acestei ţări. (..) Este un om cu gânduri şi abordări foarte sănătoase, şi din punct de vedere politic şi din punct de vedere administrativ. Este un om care învaţă foarte mult, a învăţat foarte mult economie, a învăţat foarte mult administraţie, nelucrând în domeniu. Este un om cu caracter foarte puternic, e un om de echipă.(..) Are o calitate foarte rară: îşi respectă cuvântul dat', a afirmat Dragnea.

Acesta a dezminţit existenţa unor presiuni din partea liderilor locali ai PSD care l-ar forţa pe Victor Ponta să candideze.

"Se încearcă să se acrediteze această idee (a presiunilor şefilor din teritoriu asupra prim-ministrului pentru a candida la prezidenţiale n.r.). Nici vorbă de aşa ceva. Nimeni nu-l presează pe Victor Ponta. Nimeni nu poate să meargă la Preşedinţie presat!', a afirmat Dragnea

Pe de altă parte, vicepremierul a precizat că şi-ar dori să fie şeful campaniei prezidenţiale a lui Ponta: 'Dacă Victor Ponta va deveni candidat, eu sper că voi conduce campania prezidenţială'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ