Dragnea: Preşedintele Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Băsescu. Cine se aseamănă se adună

| 09 mai, 22:50

Preşedintele Klaus Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, ci cu Traian Băsescu, iar cine se aseamănă se adună, a declarat luni liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, cu privire la faptul că nu a fost invitat la recepţia de Ziua Europei, de la Palatul Cotroceni.

"Este foarte greu de explicat o asemenea decizie, indiferent ce explicaţii au venit de la Administraţia Prezidenţială. Comentariul meu e foarte simplu, nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Traian Băsescu. Cine se aseamănă se adună. Preşedintele avea o problemă, vorbea de cei care au probleme cu justiţia, asta am înţeles că este explicaţia", a spus Dragnea, la Antena 3. 

El a adăugat că PSD şi el personal nu mai au niciun fel de relaţie cu preşedintele Klaus Iohannis. 

"Din partea mea şi din partea noastră a fost o deschidere maximă, asumată public, exprimată public, spusă şi direct preşedintelui, de a realiza o construcţie politică, un dialog politic de fapt între forţele politice din Parlament şi preşedinte pentru stabilitatea ţării, inclusiv o relaţie corectă cu Guvernul şi pentru punerea bazelor pentru un proiect de dezvoltare sănătos pentru România. Din păcate nu s-a receptat asta, nu s-a dorit asta, nu s-a înţeles, are mai puţină importanţă cauza, cert este că nu am primit nimic, nici eu, nici PSD din acea parte. Deci, din punctul ăsta de vedere nu mai avem niciun fel de relaţie, nu putem să o avem", a subliniat preşedintele PSD. 

Liviu Dragnea nu a fost invitat luni de Administraţia Prezidenţială pentru a participa la recepţia care a avut loc Palatul Cotroceni de Ziua Europei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ