Dragnea: Presiunea constantă pe diguri va dura 4-6 săptămâni

| 19 mai, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat luni că autorităţile vor monitoriza atent digurile de pe Dunăre, în condiţiile în care, vreme de 4-6 săptămâni, va fi o presiune constantă pe diguri generată de debitul mare.

"Motivul pentru care facem acest centru regional (de coordonare - n.r.) la Craiova este observarea digurilor pe Dunăre pentru că acest debit mare este estimat de colegii de la Hidrologie undeva într-o perioadă de 4-6 săptămâni. Cu o presiune constantă pe diguri ne-a făcut pe noi să realizăm acest sistem de monitorizare permanentă de-a lungul digurilor şi să fie toate forţele pregătite ca în cazul în care apare o fisură undeva să putem interveni în foarte scurt timp", a afirmat Dragnea în cadrul Comandamentului pentru situaţii de urgenţă convocat la Palatul Victoria.

Premierul Victor Ponta a anunţat că vicepremierul Liviu Dragnea va merge luni la Craiova, unde se va organiza un centru regional care să coordoneze măsurile necesare în judeţele din sudul ţării ameninţate de viiturile de pe Dunăre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ