Dragnea: PSD merge singur în alegerile parlamentare

| 20 sep, 16:10

PSD merge singur la parlamentare şi va face alianţe după alegeri - o alianţă de guvernare, a declarat marţi preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

"Din moment ce astăzi este ultima zi în care se puteau depune alianţe electorale şi noi nu depunem aşa ceva, este clar că decizia a fost luată să mergem singuri în aceste alegeri, aşa cum au dorit toţi membrii de partid, aşa cum mi-am dorit şi eu. Dar, în acelaşi timp, am şi evaluat împreună cu alte partide şi am exploatat această posibilitate şi concluzia şi a mea şi a lor este că cea mai bună variantă este să facem alianţă după alegeri, o alianţă de guvernare", a spus Dragnea, la sediul Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ''Elie Wiesel''. 

Liderul PSD a arătat că la Comitetul Executiv al partidului de joi se vor discuta nivelul de organizare în fiecare judeţ pentru campania electorală, stadiul propunerilor privind candidaturile pentru Parlament şi, de asemenea, acţiunile pe care social-democraţii urmează să le desfăşoare până la alegeri. 

''O să le prezint colegilor mei o parte din programul de guvernare pe care o să-l prezentăm şi public, imediat după Comitetul Executiv, la Murighiol, şi, de asemenea, vom discuta alte chestiuni de organizare internă", a adăugat el. 

Liviu Dragnea a precizat că programul de guvernare al PSD este finalizat, dar va fi publicat pe părţi. 

"Decizia mea pe care o să le-o transmit şi sper să primesc susţinerea de la colegii din CEx este să nu prezentăm tot programul o dată, pentru că ne interesează ca el să fie cunoscut şi înţeles de cât mai mulţi români, drept pentru care o să începem să-l prezentăm secvenţial. Nu vrem să venim cu tot materialul o dată, pentru că este o cantitate foarte mare de informaţii, chiar dacă mi-au zis mulţi colegi că există riscul ca o parte din acest program să fie plagiat dacă îl prezentăm secvenţial, dar nu asta mă interesează. Oricum am mai văzut câteva încercări, oamenii nu înţeleg sensul unor decizii ale noastre, îl vom prezenta în aşa fel încât până la data alegerilor românii să aibă acces la cantităţile fireşti de informaţii ca să le poată asimila", a detaliat preşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ