Dragnea: PSD susţine mai multă cumpătare în privatizarea societăţilor naţionale

| 05 iul, 20:31

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat marţi că iniţiativa senatorului Şerban Nicolae privind protejarea intereselor naţionale în activitatea economică nu este rea, dar a precizat că ea trebuie analizată.

"Ideea de a privatiza în continuare societăţi naţionale, companii strategice care administrează resurse ale României fără niciun fel de plan nu este un concept pe care PSD să îl susţină. Iniţiativa lui Şerban Nicolae nu este o iniţiativă foarte rea. Trebuie să ne uităm cu atenţie pe ea. Ideea de a avea mai multă cumpătare în ceea ce priveşte privatizarea este o idee pe care PSD o susţine şi pe care o va rafina, nuanţa şi anunţa în această toamnă", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

Social-democratul Şerban Nicolae a depus, săptămâna trecută, la Senat un proiect de lege pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică. Iniţiativa prevede suspendarea, pentru o perioadă de cinci ani, a privatizărilor societăţilor comerciale, toate acţiunile şi activele dobândite prin infracţiuni săvârşite în procesul de privatizare urmând să intre în proprietatea statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ