Dragnea: Regiunile vor fi înfiinţate până la sfârşitul anului

| 26 apr, 2013

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că nu există nicio divergenţă cu PNL în privinţa regionalizării şi că viitoarele regiuni vor fi funcţionale până la sfârşitul acestui an.

Dragnea a menţionat că, deocamdată, n-a făcut nicio propunere privind numărul de regiuni şi că aşteaptă concluziile unui grup de lucru care a fost înfiinţat în acest sens.

'Tot aflu din presă că există un diferend între noi şi PNL, numai că în realitate noi tot căutăm diferendul acesta şi nu-l găsim. Eu n-am prezentat până acum niciun proiect care să aibă un număr de regiuni, opt, şapte sau 15. Eu am prezentat actualele regiuni de dezvoltare care există în România şi pe aceste regiuni de dezvoltare am arătat nişte fluxuri, de comunicare, de mişcări de mărfuri, resurse umane, potenţial, hărţi care reprezentau dezechilibre de dezvoltare în interiorul României", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a subliniat că nu există două proiecte, ci doar o "analiză extrem de serioasă cu care o să ieşim în perioada următoare".

Totodată, vicepremierul a spus că USL nu poate ieşi cu legea regiunilor până când nu schimbă Constituţia. Dragnea apreciat lunile octombrie-noiembrie ale acestui an ca fiind termenul la care legea va fi aprobată în Parlament, cel mai probabil prin angajarea răspunderii.

După ce regiunile vor fi înfiinţate, vor avea loc alegeri pentru ca, până la sfârşitul anului, să fie constituite şi noile structuri de conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ