Dragnea: Regret mult demisia ministrului Stroe, dar a fost opţiunea sa, una de onoare

| 23 ian, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea şi-a exprimat regretul pentru demisia ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, pe care o consideră un gest politic, scrie Agerpres.

'Eu am colaborat foarte bine cu dumnealui. Consider că demisia a fost opţiunea sa de onoare, în condiţiile în care, aşa cum a spus astăzi şi premierul, nu au fost probleme serioase la Ministerul de Interne sau la cei de la Situaţii de urgenţă', a declarat joi Dragnea.

Întrebat dacă poate vorbi despre un posibil înlocuitor ai lui Radu Stroe la conducerea Ministerului de Interne, Dragnea a indicat faptul că nu stă în competenţa să formuleze o asemenea propunere.

'Nominalizarea va veni de la PNL. Probabil că vor lua decizia în Delegaţia Permanentă a PNL care ar urma să se desfăşoare, din câte ştiu, pe 1 ori 2 februarie. Sigur, ne vom spune şi noi părerea, dar abia după formularea propunerii în PNL', a mai precizat vicepremierul.

Întrebat despre un posibil schimb de ministere între PSD şi PNL, Dragnea a spus succint că acest subiect 'nu s-a discutat deocamdată'.

Vicepremierul Liviu Dragnea se află joi la Focşani la o întâlnire cu liderii judeţeni ai PSD din zona estică a ţării, ce are ca teme de discuţie pregătirile pentru alegerile europarlamentare, procesul de descentralizare şi problematica la zi din judeţe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ