Băsescu a semnat decretele privind demisia lui Stroe şi interimatul lui Oprea

| 23 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a semnat joi decretul prin care ia act de demisia lui Radu Stroe din funcţia de ministru al Afacerilor Interne, precum şi pe cel prin care se desemnează vicepremierul Gabriel Oprea ministru interimar la MAI.

'Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat joi, 23 ianuarie, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, domnul preşedinte Traian Băsescu a semnat joi, 23 ianuarie, Decretul prin care se desemnează domnul Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ca ministru interimar al Afacerilor Interne', informează Administraţia Prezidenţială.

Prim-ministrul Victor Ponta a anunţat joi, la Palatul Victoria, ca a primit demisia ministrului de Interne Radu Stroe, iar vicepremierul Gabriel Oprea va deţine interimar acest portofoliu până în jurul datei de 1 februarie, când PNL va desemna un nou ministru.

Primul ministru a ţinut să îşi exprime public aprecierea pentru 'instituţiile şi structurile care salvează vieţi' şi care, în opinia sa, nu trebuie să fie blamate în ansamblu pentru ce s-a întâmplat în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, şi-a înaintat joi demisia din funcţie, afirmând ca se va demonstra 'foarte repede' ca obligaţiile si responsabilităţile în gestionarea accidentului din judeţul Cluj aparţin altor instituţii ale statului şi nu Ministerului de Interne şi IGSU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ