Radu Stroe: Mi-am depus demisia în semn de onoare

| 23 ian, 2014

Radu Stroe a declarat că şi-a dat demisia în semn de onoare pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi, iar plecarea sa trebuie să reprezinte un fapt de normalitate într-o ţară democratică.

"Am decis să-mi depun demisia în semn de onoare pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi. Aceşti salvatori de meserie nu trebuie să pătimească din cauza decidenţilor politici", a declarat Radu Stroe.

Fostul ministru de interne şi-a prezentat scuze tuturor celor care prin unele declaraţii nefericite, dar nu rău intenţionate, le-a creat impresia de om relaxat sau indiferent sau care ţine de scaunul de ministru. "Plecarea mea trebuie să reprezinte un fapt de normalitate într-o ţară democratică".

Citeşte şi: Vicepremierul Gabriel Oprea va asigura interimatul la Ministerul Afacerilor Interne

Stroe era pregătit să participe la comandamentul de iarnă care a început la ora 13.00 şi a venit în acest sens la Palatul Victoria, dar, odată ajuns la sediul Guvernului, a fost informat să se prezinte la cabinetul premierului Ponta, de unde tocmai plecase liderul PNL, Crin Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ