Antonescu: O ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare

| 24 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iaşi, în debutul şefinţei Delegaţiei Permanente a PNL Iaşi, că o ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare sau cu nepăsare şi lipsă de respect, el arătând că liberalii trebuie să înţeleagă primii acest lucru, scrie Mediafax.

"Avem (de dat în 2014, n.r.) bătălia administraţiei. E o bătălia poate mai grea decât a guvernării, mai ales că ceea ce poţi face în administraţie depinde direct, imediat de ce poate face sau nu poate face Guvernul", a spus Antonescu.

El a spus, totodată, că PNL are de dat şi bătălia pentru câştigarea unui grad de încredere cât mai mare în autorităţi în general, nu doar în cele gestionate de PNL.

"Şi zilele din urmă, din păcate, şi atâtea alte exemple care se petrec în fiecare zi, arată nevoia majoră a societăţii româneşti de a recupera autoritatea, autoritatea autorităţilor, dacă-mi este permisă această alăturare de cuvinte. O ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare, cu nepăsare şi lipsă de respect de la autorităţi către cetăţeni şi de la cetăţeni către autorităţi", a spus Antonescu.

El a spus că aceste lucruri nu reprezintă abstracţiuni sau poezii, ci sunt concrete.

"Nu e doar o bătălie de dat pentru PNL, dar cred că PNL, mai înaintea tuturor celorlalţi actori politici, prin istoria sa, vocaţia sa, înţelege primul această reponsabilitate istorică", a spus Antonescu.

El va participa, vineri, la manifestările de la Iaşi prilejuite de sărbătorirea a 150 de ani de la Unirea Principatelor.

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ