Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL

| 22 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu exclude ca la momentul Delegaţiei Permanente de la 1 februarie să aibă loc remanieri în rândul miniştrilor, ca urmare a unui proces de evaluare bazat pe modul în care au luat decizii guvernamentale şi au comunicat public, notează Mediafax.

Antonescu a fost întrebat dacă la momentul Delegaţiei Permanente a PNL se va lua în discuţie şi o eventuală înlocuire a lui Radu Stroe.

"Luăm în discuţie activitatea tuturor miniştrilor, în această evaluare nu e deloc exclus ca în unele cazuri să se procedeze şi la remanieri. (...) Sunt nişte criterii aproape universale (de evaluare a miniştrilor, n.r.): modul în care au îndeplinit partea lor, ministerul pe care îl conduc, din programul de guvernare - în asta de fapt intră tot, intră decizii, intră management, intră bineînţeles comunicarea publică", a declarat liderul PNL.

Antonescu a mai fost întrebat de ce nu i-a cerut demisia ministrului de Interne.

Citeşte şi: Antonescu: Nu s-a pus problema schimbării lui Radu Stroe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ