Dragnea: Salut decizia CCR; îi invit pe liberali să construim împreună o viaţă mai bună pentru români

| 12 ian, 13:06

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a salutat joi decizia Curţii Constituţionale cu privire la legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în perioada vacanţei parlamentare şi i-a invitat pe liberali să construiască, împreună cu PSD, o viaţă mai bună pentru români.

"Salut decizia de astăzi a Curţii Constituţionale! Încă o dată, se demonstrează faptul că PNL înţelege să blocheze orice proiect benefic românilor în numele unui război politic generat tot de ei. Îi rog să înţeleagă că s-a încheiat campania electorală. Îi invit să construim împreună o viaţă mai bună pentru români şi nu să blocăm România", a scris Dragnea, pe Facebook. 

Curtea Constituţională a României a decis, joi, că este constituţională Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, după ce a respins sesizarea formulată de 88 de deputaţi PNL, USR şi PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ