Dragnea: Senatorii PSD nu susţin schimbarea din funcţie a lui Tăriceanu. Este un demers politicianist al PNL

| 31 mar, 20:19

Senatorii PSD nu susţin schimbarea din funcţia de preşedinte al Senatului a lui Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, care a susţinut că este vorba despre un demers "politicianist" al liberalilor.

"Am discutat astăzi în Biroul Permanent, forul politic de decizie al partidului, şi am stabilit următoarele: senatorii PSD nu susţin acest demers care nu are niciun fel de argumentaţie sănătoasă, nici politică, nici administrativă. Este, pur şi simplu, un demers politicianist al PNL, partid aflat într-o situaţie destul de nefericită din punct de vedere electoral. De asemenea, am avut o discuţie, din nou, cu colegii de la UNPR care ne-au spus că în aceste zile, până la începutul săptămânii viitoare, vor analiza şi vor lua o decizie politică în privinţa asta. Şi dacă se va ajunge, ceea ce nu cred, la demiterea sau înlocuirea domnului Călin Popescu-Tăriceanu, PSD nu va propune candidat. Eu cred că nu se va ajunge acolo, categoric nu", a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă. 

Preşedintele PSD a adăugat că social-democraţii au o înţelegere politică cu ALDE, iar Tăriceanu, din punct de vedere al atribuţiilor pe care le are în calitate de preşedinte al Senatului, "nu a făcut ceva anume" care să genereze schimbarea sa din funcţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ