Dragnea şi Dăncilă, huiduieli şi baie de mulţime la Botoşani

| 19 apr, 15:17

Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi ceilalţi lideri ai PSD au ajuns la Botoşani, unde participă la alegerile din organizaţia locală. Primiţi cu aplauze de simpatizanţii adunaţi pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din localitate, liderii social-democraţi au fost huiduiţi de zeci de protestatari adunaţi pe partea opusă a străzii.

Liviu Dragnea a fost introdus în clădirea Casei de Cultură pe o intrare secundară, pentru a evita deplasarea prin mulţime şi abia apoi a ieşit pe espanadă, pentru a se afla în mjlocul susţinătorilor, pentru o baie de mulţime.

Susţănătorii l-au întâmpinat cu pancarte inscripționate cu mesajul "Dragnea, președinte".

Tot în zona centrală, peste drum de clădirea în care are loc reuniunea PSD, zeci de protestatarii au strigat „În democraţie hoţii stau la puşcărie”, „PSD ciuma roşie”, "Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea", potrivit botosaneanul.ro.

Protestul a avut loc în contextul în care în Botoşani au fost impuse măsuri draconice de ordine în contextul vizitei pe care liderii PSD, în funte cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, o fac vineri la Botoşani, ca excală a turneluiu din Moldova.

Oficial, vizita liderilor PSD în Botoşani este prilejuită de alegerile din organizația locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ