Dragnea spune că va continua seria dezvăluirilor: Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare

| 14 mar, 14:03

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări că urmează şi alte episoade din seria de dezvăluiri pe care le-a făcut marţi seara.

"Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare", a spus miercuri, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea, întrebat în legătură cu numirile în Guvernul Ponta.

 

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Victor Ponta, el a afirmat: "Îi las să se afunde şi mai mult".

 

Marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că fostul lider al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor Guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior. El a afirmat, la Antena 3, că, imediat după căderea Guvernului Ungureanu, ar fi convenit cu Victor Ponta şi cu liderul PNL, Crin Antonescu, să discute în comun componenţa viitorului guvern, însă a doua zi Ponta ar fi prezentat lista miniştrilor întocmită cu "George Maior şi cu alţii".

 

Fostul premier Victor Ponta a negat acuzaţiile liderului PSD, referitoare la formarea primului guvern USL. "L-am avertizat pe Dragnea Mincinosul că de câte ori el spune o minciună despre mine eu spun 5 adevăruri despre el'', a scris Ponta pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ