Dragnea va prezenta săptămâna aceasta un bilanţ al guvernării PSD: Nu ne e ruşine cu ce lăsăm

| 11 noi, 23:42

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că joi sau vineri va prezenta un bilanț al guvernării PSD-UNPR-ALDE, ''o guvernare foarte bună care a început în 2012''.

"Vrem să arătăm într-una din zilele următoare cam cum lasă România guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte bună, vorbim de o perioadă care a început în 2012, când USL-ul a preluat România într-o situație nu foarte fericită din punct de vedere economic și lăsăm România într-o situație foarte bună, cu o creștere economică durabilă și sănătoasă, cu macroechilibrele foarte bine susținute. Și cred că trebuie să prezentăm publicului care este situația actuală, adică ce preia acest Guvern. Nu ne este rușine cu ce-i lăsăm, ba, dimpotrivă, suntem foarte mândri și avem datoria față de români să le spunem ce am făcut în acești ani. Cred că este obligatoriu, cred că este util și pentru actualul Guvern să știe de unde pleacă. Orice derapaj, orice scădere a unui indicator, pe noi ne va face să le atragem atenția că s-a promis că un Guvern de experți va fi un Guvern bun, eficient, și că va aduce bunăstare în țară cel puțin la nivelul la care au adus Guvernele Ponta", a afirmat, miercuri seara, președintele PSD, la finalul discuțiilor cu Dacian Cioloș pe tema formării noului Executiv, potrivit Agerpres.

Președintele PSD a mai spus că i-a solicitat ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, să depună la Guvern proiectul legii bugetului pe 2016 pentru ca atunci când se instalează noul premier și Cabinetul acestuia să aibă "toate analizele și tot proiectul de buget cu toate sursele financiare pentru a asigura toate angajamentele și toate legile care au fost adoptate din punct de vedere financiar și fiscal-bugetar".

"Ce va face cu proiectul de buget noul Guvern o să vedem și noi. Ce putem spune e că toate măsurile care au fost adoptate în 2015 au susținere bugetară în noul proiect de buget, fără să depășească deficitul bugetar", a mai declarat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 06:50
Florin Sava
Castigati imediat!
Cum sa faci bani pe net!
Daca acum ai la dispozitie un minunat curs care te invata total gratuit cum sa faci bani pe net, de ce sa nu-l folosesti? E simplu, e usor, e frumos si fara obligatii! Invata repede, pas cu pas, cum sa faci bani pe net! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cere detalii la adresa de email: [email protected]
12 noi, 09:58
Nica
catre POLITRUCI,
Stati la locurile voastre cum zicea un fost,aveti rabdare daca nu RUSINE,ati invadat televiziunile vezi doamne ca puneti conditii!!!!!!!!!!! nu v-ar fi rusine,nu ati inteles nimic ca de fapt STRADA a facut schimbarea nu voi.Vrem aceste mutre sa nu le mai vedem nu santeti multumiti ce ati furat 26 de ani?cu pensii si averi si pentru stranepotii vostri.DNA-ul daca o face bine va curate tara a saracit si a ajuns in halul asta datorita voua.Va e frica de oameni care sant mai capabili ca de fapt cei buni au plecat din politica au ramas cei care freaca menta SINECURISTI. votati salariile si pensile voastre pe ascuns la amaratii care de fapt ei va dau voturi le aruncati firimituri.Au fost atatea morti si crime in 25 de ani mai multe ca intr-un razboi voi habar nu aveti spagarilor nu intelegeti ca poporul nu va mai vrea-mergeti la munca nu mai bagati nuiaua printer gard!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ