Dragnea: Varianta finală a proiectului de descentralizare se decide miercuri în USL

| 12 noi, 2013

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că varianta finală a proiectului de lege privind descentralizarea va fi discutată miercuri în USL, când se vor tranşa şi aspecte privind descentralizarea porturilor, a sălilor de cinema şi a ANPS.

"În seara asta sau mâine, cel mai probabil mâine vom avea după-amiază o discuţie finală în USL, vom prezenta varianta finală a proiectului de lege în USL şi acolo va fi luată decizia finală pe toate aspectele, inclusiv pe chestiunea legată de descentralizarea porturilor", a spus Dragnea, după o dezbatere pe tema descentralizării organizată marţi la MDRAP, conform Mediafax.

El a precizat că miercuri în USL se va decide dacă transferul porturilor se va realiza prin proiectul de lege privind descentralizarea sau se va face ulterior, printr-un alt act normativ.

"Vom lua o decizie probabil că mâine după-amiază dacă transferul porturilor se va realiza prin această lege a descentralizării sau ulterior prin alt act normativ", a spus Dragnea.

Dragnea a mai spus că tot miercuri USL va lua o decizie şi în privinţa descentralizării Agenţiei Naţionale de Prestaţii Sociale (ANPS).

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1, că descetralizarea reprezintă "o prostie majoră" şi o emblemă a neputinţei acestui Guvern, el apreciind că era necesară o reorganizare adminstrativă.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, la o dezbatere privind proiectul de descentralizare asupra căruia Guvernul îşi va angaja răspunderea, că există în mod real posibilitatea ca porturile să nu mai transferate către autorităţile locale, din motive pur juridice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2013
CRUIF
flecareli
Nu stiu ce a produs dl Dragnea de cand e vice Prim -Ministru,o tine una si-una ca regionalizarea ne vaaduce numai si numai bine.
Nu am vazut dezbateri care sa ma convinga si nici dumnealui nu e convins ca e necesara o asemenea masuranu usoara, dar daca e si nepregatita eu ii dau in sfat ,sa o amane pentru alta data,sa intram intai in Shengen si ,apoi vom vedea.
Ca sa nu fie suparare ,sa faca un referendum ,nu sa-si asume raspunderea,ca asta nu e jucarie.
Sper sa nu sa supere ca mi-am spus si eu parerea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ