Dragnea: Zgonea nu mai este o prioritate în PSD. Mai bine am vorbi despre neperformanța tot mai evidentă a actualului Guvern

| 25 apr, 14:23

Valeriu Zgonea nu mai reprezintă o prioritate în PSD, social-democrații ocupându-se acum de pregătirea campaniei electorale, a declarat Liviu Dragnea, la finalul Biroului Permanent. Declarația a fost dată în contextul în care Zgonea a stârnit un adevărat scandal în partid, fiind singurul care a susținut că Dragnea trebuie să se retragă de la șefia acestuia, în urma condamnării în Dosarul ”Referendumul”.

Dragnea a mai spus că în loc să se vorbească despre situația recentă din PSD, ar fi trebuit să se discute despre cât de neperformant este Guvernul.


Intenția de a fi convocat Comitetul Executiv a fost luată de ceva timp. S-a stabilit ziua de miercuri pentru că până atunci se mai pot depune candidaturi. Am mai discutat despre situația politică actuală generată de decizia instanței de vineri.


Eu nu i-am cerut domnului Zgonea să demisioneze din nicio funcție. Vă pot spune, chiar cu riscul să vă dezamăgesc pe unii dintre voi, că din acest moment pentru mine și pentru alții din partid Zgonea nu mai e o prioritate, ci pregătirea candidaților și a campaniei și câștigarea alegerilor.


Pentru mine, ziua de vineri a fost extrem de importantă, și nu a fost doar opinia mea, pentru că în PSD puteau începe lupte interne pentru conducere cu efecte devastatoare pentru partid. Am depășit cu bine acea zi. Simpatizanții sunt reconectați la pregătirea campaniei, chiar am vorbit cu foarte mulți colegi și mulți au relatat azi discuții, acțiuni, păreri pe care le-au aflat în teritoriu pentru că au fost multe lansări de candidați. Fiecare ne susține. Unii nu ne susțineau la început, dar au avut apoi reacții de sprijin. Reacțiile sunt în sensul păstrării stabilității și continuității acestui partid. Până miercuri sunt zile în care adrenalina scade și vom avea o discuție așezată și despre acest subiect.


Eu i-am rugat pe colegi să se abțină să iasă în spațiul public cu astfel de discuții pentru că din nefericire pentru români avem alte subiecte mai importante de discutat precum: neperformanța tot mai evidentă a actualului Guvern, faptul că abia acum i-au cerut doamnei Ministru demisia, în condițiile în care România riscă să piardă foarte mulți bani pentru că nu au fost lansate procedurile pentru a se depune documentele.


Avem de discutat, discutăm în partid. I-am rugat ca în Biroul Permanent să fie rezervați pentru că putem discuta în Comitetul Executiv”, a declarat președintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ