Dragomir: O ţii închisă pe Udrea, o umileşti în ultimul hal, poate va face un denunţ împotriva lui Băsescu

| 04 mai, 22:57

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni că fostul ministru al Turismului a primit scrisoarea de amenințarea din partea unui deținut când încă se afla în Arestul central al Poliției Capitalei.

"Scrisoarea nu a fost primită la Târgșor, a fost primită când Elena se afla în Arestul central. Inițial nu i-a dat prea multă importanță pentru că a luat-o ca pe o scrisoare de la un deținut... A făcut-o publică acum pentru modul în care a fost trasferată, fără niciun fel de explicație, de pe o zi pe alta, fără ca avocații să știe, fără să i se spună nimic. Eu am considerat acest mod de transfer foarte foarte brutal și mă bucur că a făcut publică această scrisoare pentru că orice amenințare de acest fel trebuie luată în serios. Și se pare că autoritățile fac acest lucru, Elena a și avut o discuție cu directorul penitenciarului. Siguranța în ceea ce privește persoana Elena Udrea a crescut", a explicat Ruxandra Dragomir, într-o emisiune la B1.

Aceasta a precizat că fostul ministru împarte celula cu încă trei deținute și că în penitenciar condițiile sunt inumane, însă personalul închisorii nu îi este ostil Elenei Udrea.

"Stă cu alte trei colege și singurul lucru care ar fi mai bun acolo este faptul că are o cameră mai mare, în rest condițiile sunt inumane, aș putea spune. Iar faptul că am putut să comunicăm printr-un geam de sticlă, prin telefon, mi-a dat o senzație cumplită. În momentul în care ajungi acolo și te consideri nevinovat, totul pare un abuz. Elena nu beneficiază de prezumția de nevinovăție și este practic condamnată înainte de a fi judecată. (...)Nu pot să spun ce personalul îi este ostil Elenei, dimpotrivă. Personalul s-a comportat foarte frumos", a mai spus prietena fostului ministru.

Ruxandra Dragomir a prezentat și două argumente pentru care Elena Udrea este nu a primit până acum o măsură mai blândă.

"Eu nu găsesc decât două argumente: o ții închisă pe Elena Udrea, o umilești în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunț împotriva lui Traian Băsescu. Nu este numai părerea mea. Toată lumea se așteaptă ca Elena Udrea să spună ceva despre Traian Băsescu. Eu nu cred că va face acest lucru și nu cred ca are ce să spună despre Traian Băsescu. Al doilea motiv este că Elena Udrea a avut curajul să devoaleze un sistem care funcționează defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbește", a mai spus Ruxandra Dragomir.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 01:08
Iuliana
job
Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ