Dragoş Nedelcu, chemat la DNA pentru declarații în dosarul fiului fostului președinte al Republicii Moldova

| 22 apr, 11:45

Afaceristul Dragoş Nedelcu, fost jurnalist şi membru în Consiliul de Administraţie Realitatea Media, a fost chemat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a da declarații în dosarul fiului fostului președinte al Republicii Moldova.

Nedelcu a fost chemat la DNA să dea declarații din postura de martor.

Rămâne de văzut dacă la finalul întâlnirii Nedelcu va fi și el anchetat în acest dosar, asta după ce la finalul anului trecut afaceritul a fost arestat preventiv într-un alt dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care prejudiciul este estimat la 15 milioane de lei.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost reţinut de procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă şi şantaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denunţător.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost reţinut la finalul lunii martie de procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă şi şantaj.

Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denunţător.

La începutul lunii aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv cererea DNA de arestare preventivă a lui Sergiu Lucinschi, urmând ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Citeşte şi: LOVITURĂ DURĂ pentru Sergiu Lucinschi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 apr, 12:13
prof.SNSPA
afaceritul este un neologism al studentilor nostri eminenti
.....afaceritul a fost arestat preventiv într-un alt dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care prejudiciul este estimat la 15 milioane de lei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ