Dragoş Stanca: Digitalul va fi prezent în toate campaniile de succes

| 30 mai, 2013

Facebook se apropie cu paşi repezi de pragul de 6 milioane de utilizatori în România, iar companiile încep să vadă tot mai mult avantajele acestui canal de comunicare şi publicitate şi îşi doresc să fie tot mai prezente în social media.

“Bugetele de digital se împart din ce in ce mai vizibil în cele care vizează imaginea sau awarness-ul şi cele care vizează performanţa sau altfel spus campanii "la click”. Pentru cele din prima categorie, contează foarte mult creativitatea, vizualul, impactul. Pentru cele din a doua categorie, contează rezultatele efective”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Dragoş Stanca, managing partener Think Digital, care reprezintă Facebook în 6 ţări din regiune pe zona de vânzări si care săptămâna viitoare va organiza ICEEFest.

Facebook, care le oferă pe ambele dar are un prag de intrare foarte jos, la fel ca Google, a crescut extrem de mult în mixul total de media digitala care este folosit astăzi, mai spune Stanca.

“În funcţie de obiectivele unei campanii de comunicare online, mixul se decide punctual şi, mai mult, se poate şi modifica pe parcurs, in functie de ce dă sau nu rezultate. În plus, online-ul este un mediu care trebuie considerat parte integrantă a unor campanii care să includă şi alte medii. Nu ştiu multe lucruri, cât şi dacă va supravieţui printul, cât de tare va fi afectată televiziunea de ascensiunea platformelor video şi smart tv dar ştiu un lucru: digitalul nu va mai putea fi exclus din nicio campanie de succes”, a mai afirmat reprezentantul Think Digital.

Eficienţa folosirii Facebook depinde de campanie şi depinde de romanii vizati, crede Stanca. Aproximativ 75% dintre români care au un cont pe Facebook au sub 45 de ani, iar timpul mediu în reţea pe zi creşte. E un mediu care nu poate lipsi din campaniile de comunicare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ