Băsescu se întâlneşte, mâine, cu susţinătorii săi de pe Facebook

| 05 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni, mâine, cu susţinătorii săi de pe Facebook, în cadrul ICEEFest 2013.

Întâlnirea va avea loc de la orele 17:00, la Băneasa Shopping City, Grand Cinema Digiplex.

"Pentru noi, susţinătorii Preşedintelui, Facebook a fost locul în care am putut comunica direct, fără presiuni şi intervenţii. Poate a venit timpul să ne vedem şi faţă în faţă, ce spuneţi? Cum sună o întâlnire cu domnul Traian Băsescu în care să vorbim despre rolul Internetului şi al social media în comunicarea directă şi nemijlocită? Oare dânsul ar vrea?", este mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a lui Băsescu, Alături de Preşedintele Nostru.

Această întâlnire nu este prima dintre un politician şi susţinători organizată pe Facebook. Recent, Elena Udrea a organizat pe contul ei de Facebook un concurs în urma căruia s-a întâlnit cu un susţinător.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul se va desfăşura între 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băsneasa Shopping City şi va reuni reprezentanţi ai marilor companii din domeniul Internetului, precum Google, Facebook, sau Yahoo.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ