ICEEfest: Noi business-uri vor fi prezentate alături de reprezentanţii Google, Facebook, Skype,Yahoo

| 17 mai, 2013

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) le oferă această şansă celor mai dinamici şi promiţătoare startup-uri să urce pe şcena festivalului alături de Google, Facebook, Skype, Yahoo şi de marile branduri şi agenţii de comunicare din întreaga lume.

Formatul de prezentare va fi unul dinamic, astfel că ideile vor trebui să fie cuprinse în exact 200 de secunde, care vor fi intercalate contra cronometru între prezentările susţinute de speakerii ce reprezintă marile branduri şi companii care vin la ICEEfest.

În plus, ideile selectate vor putea beneficia şi de prezenţa în zona expoziţională ICEEfest.

“Ideea ne-a venit ca urmare a numarului mare de cereri din partea unor business-uri frumoase, dar care nu îşi permit sau nu îşi justifică încă prezenţa la ICEEfest. Din acelaşi motiv am creat ofertele speciale pentru small business, studenţi şi freelanceri, cu reduceri considerabile de preţuri la biletele de intrare. Participarea la <200 Seconds of Fame> nu presupune costuri, este un gest de solidaritate din partea unei companii antreprenoriale către colegii care se află la început de drum. Locurile sunt limitate şi, prin urmare, va fi nevoie să facem o selecţie”, explică Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital Romania, organizatorul festivalului.

Selecţia business-urilor ţi produselor care vor avea acces la acest format se va face de organizatorii evenimentului, pe baza propunerilor trimise de doritori până cel târziu pe 30 mai, ora 24:00, pe adresa de email [email protected].

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul se va desfăşura între 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băsneasa Shopping City.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ