Yahoo discută preluarea serviciului de blogging Tumblr pentru 1,1 miliarde de dolari

| 20 mai, 2013

Yahoo! Inc. discută preluarea Tumblr Inc., serviciu care găzduieşte 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, în încercarea de a atrage mai mulţi utilizatori şi contracte pentru publicitate.

Tumblr, fondat în 2007 de omul de afaceri David Karp, a contactat mai multe companii importante din sectorul tehnologiei solicitând oferte de preluare sau încheierea unui parteneriat, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

Tumblr a înregistrat în ultima lună peste 13 miliarde de vizualizări ale paginilor web şi a început recent să ofere advertiserilor posibilitatea de a-şi poziţiona mai bine spoturile contra-cost. Astfel, compania estimează că va ajunge în acest an pe profit.

Contactaţi de Bloomberg, reprezentanţii Yahoo şi Tumblr nu au comentat informaţiile.

Boardul Yahoo se va întâlni duminică în şedinţă pentru a discuta o ofertă cash de 1,1 miliarde de dolari pentru Tumblr, potrivit AllThingsD.

Tag-uri: preluare, tumblr, Yahoo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ