ICEEfest: Marile nume ale Internetului se adună din nou la București, pe 6-7 iunie

| 30 apr, 2013

Mai sunt cinci săptămâni până la deschiderea celui mai mare festival din România dedicat internetului, ICEEfest. Biletele și abonamentele se pot cumpăra deja online, la prețuri avantajoase.

ICEEfest, noul brand sub care se prezintă conferințele RoNewMedia începute în 2008, deja nu mai este un eveniment local. Dovadă stă lista speakerilor care și-au confirmat prezența la ICEEfest, printre care găsim nume grele: Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft, BBC, HBO. Vor participa și top manageri ai unor grupuri de comunicare majore din lume - Saatchi&Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi și alții.

În zona jocuri și internet mobil, mult mai bine reprezentată anul acesta, vor ține prezentări Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Participanții la eveniment vor avea parte și de divertisment. Programul conferinței conține momente de stand-up comedy, o seară dedicată filmelor virale și umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicații mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX și întâlniri între vedete de prin rang și fanii lor de pe Facebook.

„Pe lângă expoziția de tehnologie și evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic două conferințe, care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ține de inovație și creativitate, cea de-a doua este axată pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scenă și de o sală separată”, a declarat Dragoș Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizează evenimentul.

Festivalul ICEEfest este organizat în parteneriat cu Orange și cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 și Windows 8 – și se va desfășura pe 6 și 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.com, iar zona expozițională a evenimentului este încă deschisă partenerilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ