Yahoo schimbat designul paginii de căutare, în lupta cu Google

| 05 iun, 2013

Yahoo! a dezvăluit, astăzi, noul design al paginii sale de căutare, văzut de experţi drept o nouă încercare a gigantului american al Internetului de a face faţă competiţiei puternice din partea Google, relatează AFP.

"Indiferent dacă sunteţi în căutarea locului perfect pentru a vă petrece vacanţele de vară sau a unui restaurant etiopian în apropiere de dvs, va fi mai rapid şi mai uşor să găsiţi ce vă doriţi", a dat asigurări vicepreşedinta Yahoo! Search, Laurie Mann, într-un comentariu postat pe un blog al grupului.

Ea a mai arătat că noul design permite apariţia rezultatelor căutării mai sus în pagină şi conţine îmbunătăţiri tehnice, inclusiv o încărcare mai rapidă a paginilor.

"Introducem de asemenea o nouă bară de navigare în partea de sus a paginii de căutare pentru ca utilizatorii să poată naviga mai uşor pe celelalte site-uri ale Yahoo!", a adăugat Laurie Mann.

Grupul Yahoo!, care s-a confruntat cu dificultăţi financiare în ultimii ani, luptă pentru a se reinventa după ce a fost eclipsat pe piaţă de Google.

Compania a numit-o în iulie în postul de director general pe Marissa Mayer, anterior responsabilă în cadrul Google. Aceasta vrea să relanseze creşterea Yahoo!, punând accentul, printre altele, pe dispozitivele mobile, pe video şi pe materiale digitale personalizate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ