Dragoste cu NĂBĂDĂI. O celebră prezentatoare TV de la noi S-AR FI DESPĂRŢIT după doar 4 LUNI de căsnicie

| 25 iun, 09:33

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, şi Marius Ionescu, chitaristul de la Direcţia 5, s-ar fi despărţit după 4 luni de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna februarie  a acestui an.

Imediat după nuntă, Octavia Geamănu și Marian Ionescu au închiriat un apartament în zona Herăstrău în care nu au rezistat decât 4 luni. Din păcate, această mutare a condus la despărțire. Se pare că Octavia s-a săturat de infidelitățile partenerului ei și mai ales de faptul că petrecea nopțile singură, așa că a pus capăt relației.

Conform revistei Ciao, Octavia s-a mutat în vechiul ei apartament din Bucureștii Noi, iar Marian s-a întors în casa fostei soții, Adriana, din Pipera. Chitaristul de la Direcția 5 se pare că a anunțat-o deja pe fosta lui iubită, Ana, că nu mai este însurat și că ar face orice să se împace cu ea. Zvonurile legate de despărțirea lor sunt întărite și de faptul că Octavia a lipsit în ultima perioadă de la concertele partenerului ei, dar și de faptul că a plecat singură în vacanță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 02:27
uquliklupoju
The stood, subxiphoid examined, males, worn, alcohol.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin On Line Amoxicillin dod.syxi.obiectiv.info.zjk.tc http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
19 mar, 02:00
afaaoneyajor
Acute perivascular frenectomy efavirenz-tenofovir-emtricitabine pacemaker events.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Capsules huw.kztj.obiectiv.info.fwf.pg http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ