Dragostea nu are vârstă! Ion Dichiseanu se iubeşte cu o blondă cu 40 de ani mai tânără

| 17 iun, 13:17

Avantajul marilor actori e că nu au vârstă, susţine maestrul Ion Dichiseanu. Tocmai de aceea, şi acum, la 81 de ani, are mare trecere în rândul reprezentantelor sexului frumos. Chiar dacă preferă o viaţă extrem de discretă, maestrul recunoaşte că iubeşte o blondă de 42 de ani care îl însoţeşte adesea la diverse evenimente publice.

"Lordul Dichi", aşa cum e alintat adesea, refuză să-şi mai numere anii: "N-am nicio vârstă... Un actor mare nu are vârstă. În fiecare film am dat câte o bucăţică din sufletul meu. Din 58 de filme în care am jucat am acasă vreo 20, dar nu mă uit la ele pentru că nu-mi prea face plăcere să văd cum arătam cu 30-40 de ani în urmă". Întrebat cum stă cu dragostea, actorul recunoaşte că în viaţa lui există cineva: "M-aţi văzut cu o doamnă blondă de 42 de ani? Ea e iubita mea!", scrie ziarulring.ro.

Mâine poate mă ia Dumnezeu..."

A scris volumul de versuri "Frumoasa spaniolă, frumoasa suedeză" inspirat de muzele sale din tinereţe, iar acum pregăteşte o nouă carte. "Nu i-am dat un nume, e încă la cuptor... se coace. Dar nu sunt memoriile! Încă n-am ajuns să mi le scriu, peste 20 de ani probabil că mă voi apuca de asta. Nu ştiu dacă se va întâmpla aşa, că mâine poate mă ia Dumnezeu. Eu cel puţin aşa mi-am propus şi am destule de spus", spune maestrul Dichiseanu.

 

Citeşte şi: Confesiunile lui Ion Dichiseanu după 55 de ani de carieră artistică

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ