Drama prin care trece soţia pilotului Michael Schumacher

| 27 feb, 2014

Timpul s-a oprit in loc pentru Corinna Schumacher in data de 29 decembrie, cand Michael Schumacher a suferit un tragic accident pe o partie de schi din statiunea franceza Meribel.

De atunci, doamna Schumacher traieste un adevarat cosmar. Este prezenta zilnic la spitalul din Grenoble si face tot posibilul pentru a ajuta la recuperarea fostului campion mondial. Convinsa ca il va ajuta sa-si revina, Corinna ii vorbeste neincetat: ii prezinta ultimele stiri si imparte amintiri.

Accidentul si-a pus insa amprenta destul de serios, iar doamna Schumacher pare de nerecunoscut. "Este extenuata si trasa la fata", spun cei care au vazut-o recent.

"Corinna nu este bine, dar incearca sa fie puternica si sa-l ajute pe Michael. Nu se inconjoara de ganduri negative. Incearca sa incurajeze pe toata lumea si le cere prietenilor sa fie pozitivi in preajma lui Michael", afirma Sabine Kehm, managerul lui Schumacher.

Michael si Corinna Schumacher s-au cunoscut in urma cu 22 de ani, pe un circuit de Formula 1. La acel moment, Corinna avea o relatie cu coechipierul lui Schumacher, Heinz Halard Frentzen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ