Anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate lui Michael Schumacher

| 16 mar, 2014

Michael Schumacher este în comă de pe 29 decembrie 2013, când a suferit un teribil accident la schi. Marele campion de Formula 1 nu şi-a revenit nici acum, însă medicii continuă procesul de trezire din coma indusă în care a fost băgat tocmai pentru a permite organismului să se "concentreze" pe refacerea leziunilor suferite.

Managerul fostului pilot, Sabine Kehm, a furnizat, duminică, noi informaţii despre starea pilotului şi a precizat că întreaga sa familie este mereu prezentă la clinica din Grenoble unde este internat.

Sabine Kehm a declarat că are toată admiraţia pentru familia lui Michael Schumacher, care dă dovadă de un curaj uluitor în condiţiile date şi de o putere de luptă cum nu s-ar fi aşteptat să vadă. "Sunt extraordinar de puternici, nu şi-au pierdut nicio clipă speranţa, indiferent ce s-a întâmplat. Nu au plecat nicio zi de la spital şi luptă împreună cu Michael", a precizat Sabine Kehm.

Despre starea lui Michael Schumacher nu a furnizat, însă, prea multe noutăţi. "Michael este în cotinuare în proces de trezire din comă. Aşteptăm, normal, să vedem o evoluţie cât mai repede, dar am învăţat să acceptăm faptul că este un proces de durată", a precizat managerul lui Schumacher.

Citeşte mai mult pe RomaniaTv.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ