Veste extrem de proastă despre Michel Schumacher

| 20 mar, 2014

Au trecut sapte saptamani de cand medicii francezi incearca sa il trezeasca pe Michael Schumacher din coma indusa, insa pana acum procesul este extrem de lent si ridica multe semne de intrebare.

Doctorul Andreas Zieger, neurolog la spitalul din Oldenburg, sustine ca ranile pe care Schumacher le-a suferit au facut ca fostul campion mondial de Formula 1 sa intre in "pseudocoma".

"O explicatie posibila pentru durata indelungata a fazei de recuperare poate fi o rana severa a lobului cerebral frontal. Aceasta duce la pseudocoma. Schumacher realizeaza ce se intampla in jurul sau, dar nu poate reactiona in niciun fel", a declarat Zieger in presa germana.

"Traumele craniocerebrale sunt printre cele mai complicate rani care pot afecta corpul uman", a mai spus Zieger.

Referitor la modul in care Schumacher va reactiona dupa ce se va trezi, Schumacher a mentionat ca "poate ramane pentru cativa ani in stare vegetativa".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ