Ce spune un prieten care l-a vizitat pe Michael Schumacher: "E fabulos"

| 08 apr, 2014

Fostul pilot Jean Alesi este unul dintre putinii oameni care a avut posibilitatea sa se afle in preajma lui Michael Schumacher, dupa ce medicii au anuntat ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit considerabil. Jean Alesi spune ca l-a gasit transformat in bine pe Schumacher, astfel ca intreaga familie a fostului campion este mult mai optimista.

"Am fost si l-am vizitat pe Michael. Am realizat ca ceva a inceput sa se schimbe in bine. In primul rand, Michael raspundea doar cand era piscat, spre exemplu. Dar asta poate fi o reactie inconstienta a corpului. Am simtit o usurare din partea familiei, o bucurie fata de modul in care lucrurile evolueaza. E fabulos, chiar daca drumul este inca lung", a declarat Alesi.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ