Ultimele noutăţi despre starea lui Michael Schumacher: A slăbit 20 de kilograme

| 11 mar, 2014

Fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher, aflat în comă indusă în spitalul din orașul francez Grenoble, nu este paralizat, dar a slăbit 20 de kilograme, scrie cotidianului italian La Gazzetta dello Sport.

Conform ziarului, testele efectuate la spitalul din Grenoble au arătat că Schumacher nu este paralizat. Septuplul campion mondial a slăbit însă mult, ajungând de la 75 la 55 de kilograme. Germanul a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

Doi specialiști consultați de publicația elvețiană Sonntagsblick au estimat că nu există nicio șansă ca Schumacher să redevină cel care a fost.

"Probabilitatea unei vindecări complete a lui Schumacher scade de la o zi la alta", a declarat pentru Sonntagsblick medicul șef al spitalului din orașul elvețian Basel, specialist în reeducare.

"Cu siguranță, nu-l vom mai putea vedea pe acel Schumacher rapid, zâmbitor și celebru pe care-l știam", a afirmat un specialist în tratamentul comelor, Mark Mader.

"Cu cât ține mai mult coma, cu atât creierul are șanse mai mici să-și recupereze toate facultățile. Dacă Schumacher se va trezi, sunt de temut leziuni cerebrale grave, care sunt susceptibile să fie ireversibile", a continuat Mader.

Acesta le-a luat apărarea experților ce speculează în legătură cu vindecarea lui Schumacher, deși familia și agentul fostului pilot cer să nu fie urmărite decât informațiile oficiale.

"Nimeni nu știe cu adevărat care e starea lui. Nici măcar echipa lui medicală. Speculația este până la urmă singurul 
prognostic", a spus Mader.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ