Veşti bune despre Michael Schumacher. Iată ce dezvăluire face un fost coechipier

| 22 feb, 2014

Pilotul de Formula 1, Felipe Massa, a dezvaluit ca Michael Schumacher arata normal si ca "si-a miscat gura" intr-o vizita facuta recent la spital.

Fostul coechipier al lui Schumacher, Felipe Massasustine ca este pozitiv in legatura cu sansele de recuperare ale lui Michael Schumacher, aflat in coma indusa de pe 30 decembrie 2013, in urma unui accident suferit la schi, in statiunea franceza Meribel.

Cu toate ca medicii au inceput acum 3 saptamani procesul de scoatere din coma, fostul campion mondial nu s-a trezit pana acum. Rudele si prietenii au venit sa-i vorbeasca pe patul de spital, o practica incurajata de medici pentru a-i grabi vindecarea fostului sportiv.

La Spitalul Universitar din Grenoble, Schumacher a fost vizitat de Felipe Massa. Aflat in Bahrein, acesta le-a povestit jurnalistilor cum l-a gasit pe fostul sau coleg, fara a preciza cand a fost facuta vizita, relateaza The Independent.

"Arata de parca ar fi dormit. Incerc sa fiu optimist, pentru ca arata normal. Ba chiar a miscat gura, asa ca raman pozitiv. Nu sunt un doctor, nu ma pot pronunta, insa din ce am vazut, sunt sperante ca-si va reveni" a declarat brazilianul in varsta de 32 de ani.

"Am vorbit cu el. I-am spus tot ce am facut in Jerez, despre noua masina, noua echipa. I-am spus sa se trezeasca de multe ori. Sunt increzator. Trebuie sa credem" a mai marturisit Massa."Este un barbat puternic si sper ca o sa se trezeasca si ca se va bucura din nou de viata" a mai sustinut pilotul brazilian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ