Drulă: Bugetul pensiilor speciale creşte cu 18% în 2024

| 14 dec, 19:28


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, precizează că în proiectul de buget pentru anul 2024 este prevăzută o creştere cu 18% a sumei destinate pentru pensii speciale.

 

"În loc să fie un buget al respectului faţă de cei care susţin această ţară, este un buget al privilegiilor pentru speciali. Bugetul pensiilor speciale va ajunge la 15,7 miliarde de lei, o creştere cu 18% faţă de 2023. Asta, în timp ce taie bursele date de companii pentru elevii şcolarizaţi în învăţământul dual. Asta este bunăstarea promisă de PSD şi PNL. Asta este stabilitatea lui Ciolacu şi Ciucă. Trăiesc mai bine doar îmbuibaţii de partid, sinecurile cu care au capturat toate instituţiile statului, specialii susţinuţi de ei, baronii care îşi umplu portbagajele cu bani furaţi de la români. În rest, oamenii sunt lăsaţi să se descurce cum pot", scrie liderul USR, pe Facebook.
El atrage atenţia şi asupra protestelor de stradă organizate în ultimele zile, arătând că preocuparea faţă de aceste nemulţumiri nu se regăseşte în proiectul de buget.
"O ţară întreagă pare că a intrat în grevă. De la grefieri la medici, de la poliţişti la bibliotecari, de la consilieri de probaţiune la angajaţii de la APIA şi INS - toţi sunt în stradă, cerând respect şi condiţii decente de munca. Este strigatul disperat în faţa unui guvern surd. Cât le pasă de proteste? Vedem în bugetul pe anul 2024", precizează Cătălin Drulă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ