Drulă: Nimeni nu are voie să submineze drepturile fundamentale în România. Nici PSD, nici PNL

| 10 aug, 19:03


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat joi, într-un mesaj transmis la cinci ani de la protestul din 10 august 2018, că lupta pentru drepturi şi democraţie este mai actuală azi ca oricând.

 

"'Un tratament inuman şi degradant'. Asta scriu procurorii în rechizitoriul Dosarului '10 august', trimis în sfârşit în judecată după cinci ani de la protestul din Piaţa Victoriei. Mii de oameni au fost agresaţi la comanda PSD pentru că au îndrăznit să iasă în stradă. Nimeni nu are voie să submineze drepturile fundamentale în România. Nici PSD, nici PNL", a scris Drulă, pe Facebook.
El a acuzat că, anul acesta, sub "patronajul" preşedintelui Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă şi Lucian Bode au introdus prin lege, cu votul PSD, pedepse cu închisoarea pentru proteste.
"'Democraţia la dubă' este preţul pe care oamenii cinstiţi din România îl plătesc pentru liniştea pe care şi-o doresc PNL şi PSD", a susţinut liderul USR.
Potrivit acestuia, "asaltul orchestrat de Iohannis, Ciolacu, Ciucă şi Bode va fi oprit de românii oneşti la vot în 2024".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ