Drulă: Procesul de căutare a unui candidat PSD-PNL e ridicol

| 19 mar, 20:14


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că PSD şi PNL anunţă "în fiecare zi" alt candidat la Primăria Capitalei şi că acest proces de căutare este "ridicol".

 

"Eu nu îl cunosc pe domnul Cîrstoiu, nu vreau să mă pronunţ. Şi, mai ales, cred că i-aş face un rău. Văd că e alt candidat în fiecare zi. De ce să mă pronunţ despre un om care nu ştim dacă e candidat. Dar însuşi acest proces de căutare a unui candidat este ridicol. Mai aveau puţin şi puneau un anunţ pe BestJobs: 'se caută candidat, ca să îi batem pe ăia de la USR'. Gândiţi-vă şi la această miză. Marea coaliţie - aşa zisă 'mare', de fapt e mult mai mică decât pare în acest moment - caută candidaţi comuni împotriva USR. Vor să facă asta la Timişoara, la Braşov", a spus Drulă la Digi 24.
Drulă s-a declarat convins că Nicuşor Dan va obţine un nou mandat de primar general şi s-a arătat încrezător că acesta va beneficia şi de susţinerea majorităţii în Consiliul General. Pe de altă parte, preşedintele USR a criticat-o pe Gabriela Firea pentru faptul că a lăsat "Bucureştiul în datorii", că a înfiinţat companiile municipale şi că s-a ocupat de "sclipici şi iepuraşi cu poleială".
"Eu sunt bucureştean. Sunt născut, crescut aici, iubesc acest oraş şi, fiind de aici, pretind că ştiu cum gândesc bucureştenii. Nu fiecare, dar simt un etos al oraşului, o energie generală. Şi oamenii simt că lucrurile se mişcă în direcţia corectă, că nu mai suntem cu nişte cioflingari care fură bani prin tot felul de companii municipale, că nu se mai face bugetul franjuri, că nu mai sunt datorii, că se intră în subteran şi se iau şi gesturi curajoase, precum benzile unice de autobuz. A încercat şi Gabriela Firea să facă o bandă unică de autobuz şi a renunţat după trei zile, de la trei claxoane", a susţinut liderul USR.
În altă ordine de idei, întrebat cum va fi stabilit candidatul USR pentru prezidenţiale, Drulă a spus că va fi organizat un congres al partidului în acest an. De asemenea, în 2025 va fi organizat un alt congres USR, pentru alegerea noului Birou Naţional, iar unul va fi organizat în 2026, pentru alegerea preşedintelui partidului.
"Congresul USR, conform statutului, stabileşte candidatul USR la prezidenţiale. Bineînţeles că ne dorim un candidat comun al Alianţei Dreapta Unită", a precizat Drulă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ