Drulă: USR va ataca la CCR supraimpozitarea contractelor part-time, împreună cu Forţa Dreptei şi cu alţi parlamentari

| 16 noi, 17:38

Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat că partidul va ataca la CCR supraimpozitarea contractelor part-time, împreună cu Forţa Dreptei şi cu alţi parlamentari care „doresc să se opună acestei nedreptăţi”.

 

„Partidul Naţional Laş. Azi, în Parlament, PNL s-a făcut că vrea eliminarea supraimpozitării pe contractele part-time, dar a asigurat voturile pentru menţinerea ei. Nu există măsură mai antiliberală decât plata de impozit pe venit nerealizat. Să munceşti 2 ore şi să plăteşti ca pentru 8. Că PSD minţea doar acum câteva luni că nu va creşte nicio taxă era de aşteptat. Azi, e clar pentru toată lumea însă că L-ul din PNL nu mai are niciun sens”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook.
El a adăugat că „USR, partid cu adevărat liberal, va ataca la CCR supraimpozitarea contractelor part-time, împreună cu Forţa Dreptei şi cu alţi parlamentari care doresc să se opună acestei nedreptăţi”.

 

Tag-uri: Cătălin Drulă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ