Drulă: ”Zilele confortului în această coaliţie disfuncţională s-au terminat; au fost prea multe luni de miere!”

| 08 feb, 19:37

USR va face opoziţie "pe tot terenul", a declarat, marţi, preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, care a susţinut că actuala coaliţie de guvernare a avut "prea multe luni de miere".

 

"USR va face opoziţie pe tot terenul şi, imediat cum situaţia epidemiologică o va permite, ne veţi vedea din nou în stradă. Ne reconectăm la oameni, facem opoziţie, propunem politici publice reformiste şi pregătim guvernarea din 2024. Toate aceste proiecte şi altele despre care vom vorbi în perioada următoare sunt în pregătire. Vom munci uniţi ca să oferim României alternativa pe care o merită. Zilele confortului în această coaliţie disfuncţională s-au terminat. Au fost prea multe luni de miere şi s-a văzut că PNL şi PSD nu sunt în stare să conducă România. Coaliţia contra firii are zilele numărate", a afirmat Drulă, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că USR va alcătui pentru fiecare minister şi agenţie o echipă de monitorizare, pregătită să gestioneze activitatea respectivei instituţii în cazul în care partidul va reveni la guvernare.
"USR va face opoziţie pe bune. Vom lupta cu un sistem care face o prioritate din clientelism, nu din bunăstarea ţării. Vom arăta unde se risipeşte resursa bugetară şi vom veni cu soluţii concrete pentru a acoperi aceste găuri negre", a transmis preşedintele interimar al USR.

 

Tag-uri: minister, PNL, psd, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ