Dumnezeu, agent electoral: Candidații la alegerile locale invocă divinitatea pentru a strânge voturile enoriașilor

| 01 iun, 16:27

Orice ajutor este binevenit pentru candidații la alegerile locale din 5 iunie. Mai mult, aceștia spus că orice demers vor face în calitate de edil va fi pe placul Domnului.

Exemplele sunt multiple, aratăRomânia Liberă. Spre exemplu,Gabriela Firea le promite bucureștenilor că atunci Când voi fi primar general al Capitalei, peste foarte puţin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureştenilor pe care sper să-i conving în această campanie electorală, capitala noastră va arăta cu totul diferit. Nu va mai fi atât de aglomerată, nu va mai fi atât de plină de mizerie, de poluare, de gropi”.

Candidatul ALDE la primăria secotorului 1, Laura Chiriac are certitudini a căror sursă nu poate fi dezvăluită: “Dumnezeu nu are nevoie de clădiri megalomanice. Cred că Dumnezeu iubește lemnul și cred că ne iubește pe fiecare dintre noi”.

În același context, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj-Napoca, Mihai Seplecan, își anunță alegătorii că: „Nu mi-e frică de nimeni, doar de Dumnezeu”.

Candidatul liberal din Ludești, Dâmbovița, Matei Ion, are drept motto: „Nimic fără Dumnezeu”.

În schimb, candidatul la primăria Brașov, Cătălin Leonte, știe că “Dumnezeu nu îngăduie nici furtul, nici minciuna!”.

Certat cu legea și trimis de procurori în spatele gratiilor, Cătălin Cherecheș, edilul controversat al orașului Baia Mare, se conversează cu alegătorii cărora le cere să îl mai voteze o dată: “Am încredere în justiţia din România, dar în primul rând am încredere în voi, băimărenii mei, în Dumnezeu şi în mama”.

Vasile Liviu Mihăilă, candidat la Fălticeni, plusează și afirmă: ”Dumnezeu să se uite în inima mea şi dacă vede că iubesc oraşul Fălticeni, să ajung eu primar, iar dacă ceilalţi candidaţi iubesc mai mult Fălticeniul, să ajungă ei primari. Dar eu ştiu cât de mult iubesc Fălticeniul”.

Acestea sunt doar câteva dintre exemple. Pentru candidații la primării, consilii județene și consilii locale, Dumnezeu este un must have, ajungând un adevărat simbol electoral.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ