După ceasurile inteligente, urmează Smarty Ring, un inel interactiv

| 12 dec, 2013

Dotat cu Bluetooth şi un sistem inovativ de notificări, Smarty Ring este următorul gadget de care nu ştiaţi că aveţi nevoie.

Pe sistemul din Stăpânul Inelelor, "un inel să le conducă pe toate", Smarty Ring este un proiect foarte interesant care are toate şansele să se materializeze în lunile următoare dacă reuşeşte să beneficieze de finanţare. În definitiv, acesta este un proiect pe Indiegogo şi nu este 150% sigur că echipa din spatele produsului se va bucura de un vot de încredere din partea comunităţii de internauţi, informează RomâniaTv.net.

În cazul în care sunteţi curioşi care este situaţia financiară, cu doar câteva ore până la încheierea procesului, din cei 40.000 de dolari de care avea nevoie pentru a intra în procedura de producţie în masă, nu mai puţin de 266.000 de dolari au fost deja trimişi în direcţia creatorilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ