UPDATE E oficial: Copos a vândut Rapidul

| 08 iul, 2013

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anunţat, luni seară, că a semnat contractul de vânzare-cumpărare cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, şi a devenit împreună cu asociatul său, Adrian Zamfir, noii proprietari ai grupării giuleştene.

Vînzarea Rapidului e confirmată şi de Daniel Pancu. Atacantul a dezvăluit şi cine va fi noul preşedinte al clubului giuleştean. "Eu ştiu că noii patroni sînt domnii Cristescu şi Zamfir. Domnul Sichitiu m-a sunat şi mi-a spus, dînsul va fi preşedintele clubului", a declarat Pancu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Negocierile cu Cristescu durează de cel puţin o lună de zile iar la un moment dat s-a crezut că afacere pică. "M-am săturat", foarte recent Nicolae Cristescu din cauza stilului dificil al lui Copos.

În trecut, Copos a mai avut tentative de vânzare a Rapidului dar singurele imagini rămase au fost acelea a unor ţepe date unor pretendenţi. Iordanianul Fathi Taher a încercat să cumpere Rapidul în 2008 şi a băgat în echipă 8 milioane de euro. A rămas cu banii cheltuiţi şi fără acţiuni. Un an mai târziu, germanul Lutz Stache a fost plimbat prin România să cumpere Rapidul şi deşi a semnat actele, Copos nu i-a dat clubul pentru că voia înainte toţi banii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ